We kennen dat allemaal wel. De hele dag gewerkt en in huis moet nog wat gedaan worden. Uit eindelijk gaan we met een kop thee of koffie op de bank zitten. We kijken onze favoriete serie op tv of kijken een film op Netflix. Na een tijdje heb je zin in wat lekkers. Dat hoort er nou eenmaal bij. Wat is het dan verleidelijk om er een snack bij te pakken. Pak er dan wel gezonde snacks bij.

Wat zijn gezonde snacks?

Edamame sojaboontjes
Ja, die je ook bij de sushi krijgt. Deze Japanse boontjes zijn in de diepvries te koop bij de supermarkt.

Als je dan niets te snacken wil, moet het wel gezond zijn. Zeker als het in de avond. Dan wil je alleen nog licht verteerbaar eten. Als je nog heel zwaar gaat eten dan is dat niet al te best voor je maag.

Pistachenoten
Noten bevatten veel gezonde vetten en eiwitten. Ze vullen natuurlijk prima. Koop pistachenoten nog in de schil. Je bent dan langer bezig om te open te maken. Je eet er dan automatisch minder van. Hou er rekening mee dat je er niet te veel van eet, want ook van gezonde voeding kom je aan.

Rauwe ham met meloen
Dit is de meest klassieke snack die je zo klaar hebt. Naast dat hij gezond is is het ook nog erg lekker.

Cracker met gerookte zalm
Zalm is een van de meeste voedzame voedingsmiddelen. Wij zijn er dol op en eten regelmatig een stukje zalmfilet uit de oven.

Rijstwafels
Met kip, gerookte zalm, avocado, ei of ander beleg.

Griekse yoghurt
Is lekker me blauwe bessen en is een bron van eiwitten.

Wordt nu lid van Club De Gezonde Afslag en vindt er lekkere snacks voor bij de borrel. Misschien wil je eerst even contact met ons. Vul dan het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *