vytal-voedingsapp

Wil jij fitter worden? Dan is dit programma net iets voor jou. In sommige gevallen betaalt je zorgverzekeraar ook een stukje mee. Check het hier. Op 9 januari 2023 gaan we de Fit Challenge organiseren. In 8 weken gaan we de slag met voeding en mindset. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

ALTIJD JE EIGEN KOOKBOEK BIJ DE HAND

Hoe werkt de app?

De app maakt iedere dag een menu voor je. Hierin zitten je ontbijt, lunch en avondeten, maar ook je tussendoortjes. Natuurlijk houdt de app rekening met je energiebehoefte. De macronutriënten worden keurig voor je bijgehouden. Wat de app ook doet is rekening houden met je allergieën en voedingsvoorkeuren.

Plannen is daarom heel erg eenvoudig. Je kunt voor 10 dagen vooruit plannen. Eventueel kun je zelf nog wijzigingen aanbrengen in je eten, dit kan met een druk op de knop. Er zijn meer dan 1700 recepten. Kies het recept dat voor die dag bij je past en koken wordt weer leuk.

Wil je voor meerder mensen koken of juist wat minder? Je past heel eenvoudig de porties en de portiegroottes.

Waarom dan nog online coaching?

Ieder lichaam is anders. Het lichaam zal voor iedereen anders reageren op voeding. Een coach kan je begeleiden en helpen met je mindset. Als je vragen hebt, kun je altijd bij je coach terecht.

De app is voor het hele gezin

Nu denk je leuk zo’n app. Ik heb een gezin en dan moet ik zelf uitrekenen hoeveel ik nodig heb voor het recept. De boodschappen moeten gedaan worden. Daar is een oplossing voor. Het recept is heel eenvoudig aan te passen naar het aantal personen dat mee eet. De boodschappen kunnen zo gekopieerd worden naar de app van Albert Heijn.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor de Vytal Fit Challenge zijn €50 inclusief de app en coaching vanuit De Gezonde Afslag. Na deze 8 weken kun je besluiten of je mee wil blijven doen of dat je stopt.

Neem contact met ons op

Wil jij weer fitter worden? Dan is dit altijd al wat je zocht. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer zodat je ook echt kan beginnen op 9 januari 2023. Vul het contactformulier in. We nemen dan spoedig contact met je op.

Meld je aan