Goede voornemens

vytal-voedingsapp

We gaan weer richting het einde van het jaar. Dan is het altijd leuk om even terug te kijken. Hoe is het afgelopen jaar gegaan? Ben je vaak opnieuw begonnen met gezonde voeding en beweging? Vind je het lastig om iedere keer weer wat nieuws te moeten bedenken voor het eten?

Dan is dit misschien wel wat voor je. Vanaf 2 januari starten wij met De Gezond Start. Een programma om het nieuwe jaar goed mee te beginnen. In de groep komen de opdrachten te staan die we gaan doen. Op de woensdag zal ik live zijn de groep om vragen te beantwoorden. Je kan je vragen ook via de mail stellen, dan neem ik die mee. Inschrijven kan tot 15 maart.

Vanaf 2024 gaat het programma 12 weken duren en krijg je er ook weekmenu’s bij. Je mag me dan ook via e-mail, whatsapp of chat vragen stellen. Dit om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Wat krijg je en wat zijn de kosten?

Na je aanmelding en betaling ontvang je van mij een mail. In deze mail zit een intakeformulier. Dit formulier vul je in en mail naar je naar mij terug. Eventueel is het ook mogelijk om dit formulier samen in te vullen. Je krijgt dan wekelijks een menu waar ook het hele gezin van mee kan eten. Geen shakes, maaltijdvervangers of wat nog meer.
Je krijgt toegang tot de facebookgroep. Hierin gaan we aan de slag met allerlei oefeningen om een betere versie van je zelf te maken. Uiteraard krijg je 12 weken lang toegang tot de Vytal-app. In de app krijg je toegang tot 1700 recepten en de module en beweging. Eventueel is het ook mogelijk om een partner koppeling te krijgen. Je kunt dan samen gerechten delen.

Woon je in Amersfoort of omgeving dan kun je iedere dinsdag- en donderdagavond mee wandelen. We doen namelijk dan ook mee aan de wandelchallenge van Wandelpin. Wil je daar meer informatie? Bezoek dan de website van Wandelpin. Het is niet nodig om je daar in te schrijven, dat wordt voor je gedaan. Op deze avonden wandelen we tussen de 5 en 10 kilometer. Wandel je twee avonden mee, dan kan het zo maar zijn dat je die week al bijna op de helft bent.

De kosten voor dit programma is €119 voor 12 weken. In sommige gevallen kan je via zorgverzekering een vergoeding krijgen. Het is dan misschien zelfs wel gratis.

Wil je meer informatie of je inschrijven? Vul dan onderstaand het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.