Moet ik calorieën tellen bij jullie?
Nee bij ons hoef je geen calorieën te tellen. Je krijgt een op maat gemaakt menu en daarin is rekening gehouden met alle macronutriënten. Je krijgt dus het juiste percentage aan koolhydraten, eiwitten en vetten binnen.

Kan mijn partner dezelfde maaltijden krijgen in de app?
Er is inderdaad een partner koppeling mogelijk. Daarin kunnen we aangeven welke maaltijden gelijk moeten zijn. Iedereen krijgt zijn eigen hoeveelheden, maar wel gezamenlijk de gekozen maaltijd.

Ik heb een intolerantie. Kan ik wel mee doen met jullie programma?
Iedereen kan mee doen aan ons programma. Ook als je een intolerantie hebt, dan kan dat in de app aangegeven worden. De producten waar jij een intolerantie voor hebt, worden dan uitgesloten.

Ik eet vegatarisch/veganistisch. Wat nu?
Je kan heel makkelijk in de app je dieetvoorkeur aanpassen.

Zijn de weekmenu’s ingewikkeld?
Nee zeker niet. We willen er juist voor zorgen dat het makkelijk en voor iedereen toegankelijk is. De producten die gebruikt worden, kun je gewoon in de supermarkt halen.

Kan ik de app gratis proberen?
Ja de app kun je gratis 14 dagen proberen. Klik hiervoor op deze link.

Kan ik dit allemaal combineren met mijn gezin?
Iedereen kan mee eten met de recepten uit de app. Onze doelstelling is dat iemand die wil gewicht wil verliezen niet een apart potje voor zichzelf hoeft te koken. Je kan binnen 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel hebben.

Als ik producten niet lust wat dan?
Dan kun je die uitsluiten. Je hoeft niet iets te eten wat je niet lekker vindt.

Kan ik de module beweging en mindset ook los afnemen?
Je kan de modules apart afnemen.

Kan ik een vergoeding krijgen voor jullie programma?
Sommige verzekeraars vergoeden gedeeltelijk of soms helemaal de kosten van het traject. We kijken graag even met je mee of jij voor een vergoeding in aanmerking komt.

Wat is een BGN-gewichtsconsulent?
De BGN-gewichtsconsulent adviseert je bij het verbeteren van je voedingspatroon en het bereiken van een gezond gewicht. We volgen hierbij de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dit betekent voor jou dat we alleen voedingsadviezen geven die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Mis je een vraag? Laat het ons weten via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Daarna zullen wij de vraag met het antwoord hier ook plaatsen.