Bij deze wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Frederik Smoor, gediplomeerd gewichtsconsulent en Brisk Walk Trainer.

Ik ben getrouwd en vader van een zoon. Wandelen vind ik heerlijk om te doen. Dit doe dan ook regelmatig. Dan wandel ik 30 tot 40 kilometer per dag. Het geeft mij ontspanning en even de boel de boel te laten.

Al jaren ben ik geïnteresseerd in voeding en de manier waarop mensen met voeding omgaan en over voeding denken. Daarom heb ik besloten er mijn werk van te maken om zo op een professionele manier mensen te helpen een gezond gewicht te behalen en te behouden.

Ik ben er van overtuigd dat het voor iedereen haalbaar is om met begeleiding en meer kennis de juiste voeding keuze te maken. Daar heb ik heel graag bij.

Naast mijn praktijk geef ik ook Brisk Walk Trainingen in Amersfoort. De combinatie van Brisk Walken en een gezonde leefstijl geven de mooiste resultaten.

Ik ben ingeschreven bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Dit heeft als voordeel dat ik regelmatig cursussen en trainingen volg om bij te blijven.

Wil je meer informatie over De Gezonde Afslag? Of misschien wil jij jezelf even voorstellen? Vul dan even het contactformulier in.

foto van Frederik