Snel en gezond afvallen op een korte termijn dat kan niet. Wil je 5 kilo in een week afvallen dan is dat eigenlijk alleen maar vocht en geen vet. Je bent ook niet in een week 5 kilo aangekomen. Dus mijn advies om er rustig mee bezig te gaan. Een negatieve calorie-inname zorgt er al voor dat je gaat afvallen. Bij elk dieet val je wel af, tot je er mee stopt. Hieronder delen we een aantal tips met je om op een gezonde manier gewicht te verliezen. Leed hieronder meer over snel en gezond afvallen.

Frisdrank en sapjes

Als eerste zou je de gewone frisdranken kunnen vervangen door water, thee of koffie. Je kunt natuurlijk ook light drinken nemen. Alleen of light nou de oplossing is…. In light drinken zitten zoetstoffen. Deze zoetstoffen vervangen natuurlijk de suiker. Natuurlijk moet je dan niet te veel light frisdrank gaan nemen. Zoetstoffen hebben namelijk geen invloed op je bloedsuiker. Mijn advies is neem maximaal 3 glazen light frisdrank op een dag.

Sapjes zitten boordevol suiker. Naast dat er natuurlijke suikers in het fruit zitten, wordt er ook vaak nog extra suiker aan toegevoegd. Af en toe een sapje is natuurlijk prima, maar kijk hier echt mee uit. Het lichaam maak namelijk bij de verwerking van beide suikers geen onderscheidt in de verwerking.

Tussendoortjes vervangen

Heel vaak nemen we in het weekend, maar ook ’s avonds een vette snack. Natuurlijk zijn de snoepjes of chocolade repen ook niet te versmaden. Allemaal heel erg lekker. En tuurlijk op moet dat natuurlijk ook kunnen, hoor ik je denken. Dat klopt inderdaad, maar het is niet de bedoeling om dit iedere avond te doen. Je kunt dit ook vervangen. Neem dan rauwe groente en een beetje humus of gewoon vers fruit met kwark en noten.

Vermijd snelle suikers

Door het vermijden van snelle suikers, heb je ook minder snel dat je bloedsuiker gaat pieken en daarna weer heel hard gaat dalen.

Wordt vandaag nog lid van Club De Gezonde Afslag en val af op een gezonde manier. Wil je ook nog meer info? Vul dan het contactformulier in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *