Afvallen volgens de Puur Gezond! methode

Wil je je leefstijl veranderen en/of afvallen met een methode die gericht is op Smoothieécht eten dan kun je nu ook kiezen voor een begeleidingstraject met de Puur Gezond! Slank in 8 stappen – methode.

Deze methode maakt gebruik van pure producten, dus geen pakjes, zakjes en light producten. Door op deze manier te gaan eten verbeter je niet alleen je gezondheid maar je zult ook gaan afvallen.

De methode werkt volgens een 8 weken stappenplan waarmee je stap voor stap je eetgewoontes gaat veranderen. Elke week ga je werken aan een andere gewoonte. Zoals ontbijten, tussendoortjes, drinken, ontspanning en beweging enzovoort. Hierbij maken we gebruik van de stappenkaarten van Puur Gezond en krijgt u het boek van Puur Gezond! Slank in 8 stappen van Karine Hoenderdos.

Als je jezelf eraan houdt val je ongeveer een halve tot een kilo per week af. Dus kun je na die 8 weken ongeveer 8 kilo afgevallen zijn als je goed je best hebt gedaan.

Verschillende pakketten

Het pakket kost € 275,00 inclusief intake, 9 vervolgconsulten met individueel voedingsadvies, boek, stappenkaarten en aanvullende informatie.

Het e-coaching pakket kost €199,00 inclusief het boek Puur Gezond en slank in 8 stappen, wekelijkse opdracht en zoveel mail contact als nodig is.

Er is ook een groepscursus. De kosten hiervan zijn €150 inclusief het boek Puur Gezond en slank in 8 stappen. De groep bestaat uit maximaal 6 mensen. Er zijn totaal 8 bijeenkomsten en duren 1,5 uur.

De zorgverzekeraar geeft in veel gevallen een vergoeding.

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden? Vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.