We hebben een speciaal programma bewegen en afslanken. Om af te vallen moet je een half uur bewegen per dag. Met het programma wat wij hebben opgesteld hoef je geen dure abonnementen af te sluiten bij een sportschool. We gaan er gewoon op lekker op uit. Iedere dag gewoon even naar buiten. Wandelen is heel gezond voor lichaam en geest. Het is een voordelige manier van sporten en ontspanning. Het is een gezonde manier van bewegen en kan door bijna iedereen gedaan worden, jong, oud en mensen met beperking. Het is een makkelijke manier om overgewicht te lijf te gaan.

Wandelen is goed voor hart en bloedvaten
Beweging zet de hartspier aan het werk en wordt hierdoor sterker. Wandelen zorgt ook voor een lagere bloeddruk. Dit is gunstig voor je HDL- en LDL-cholesterol en tygliceriden. Tygliceriden zijn eigenlijk vetten in je bloedbaan. Dit vet wordt door je lichaam gebruikt als energie.

Programma
U omtvangt een stappenteller. Ook krijgt u toegang tot een website waar u de gegevens van de stappenteller kwijt kan. Gewoon lekker sporten op jouw niveau en wat jij leuk vindt. Wat wil je nog meer.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op via onze contactpagina

 

Aanmeldingsformulier:

Fout: Contact formulier niet gevonden.