2 personen
Ingrediënten
- 2 stukjes kabeljauwfilets
- citroensap
- 250 gram bospenen
- 250 gram champignons
- 1 sjalot of kleine ui
- 1 eetlepel amdel
- 2 volkoren beschuiten
- 1 ei
- volkorenmeel
- 0.5 eetlepel kerriepoeder
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel vloeibare margarine
Bereiding
- Druppel wat citroensap over de vis, strooi er peper over en zet dit even weg in de koelkast.
- Maak de groente schoon. Snijd de bospeen in schuine plakken, snijd de champignons in vieren en de sjalot in snippers.
- Hak de amandelen fijn.
- Meng de fijngemaakte beschuiten met de amandelen.
- klop het ei in een diep bord los.
- Bestuif de bis met wat meel, wentel de vis door het losgeklopte ei en druk het daarna in het beschuitkruim.
- Fruit de sjalot met de kerrie in de olie tot het gaat geuren. voeg de rest van de groente toe en 100 ml water. Stoof de groente in ca. 6 minuten gaar.
- Verwarm de margarine en bak hierin de vis in 5 minuten gaar en bruin.