Its my life logo

Er is nu een alternatief voor de sportschool! Deze keer ga je echt fitter worden, zonder moeite. Heb jij er ook genoeg van? Voor de zoveelste keer ‘opnieuw’ begonnen met fitness bij de sportschool. Maar je weet nu al, dit is niet wat bij jou past. Laat staan dat het blijvend resultaat levert.

Met het persoonlijke beweegplan van Its My Life, behaal je wel en blijvend resultaat. Schijnbaar moeiteloos. Its My Life combineert een persoonlijke coach met een slimme stappenteller en de Its My Life webapplicatie.

OVER ÌTS MY LIFE

Voor je fysieke en mentale gezondheid is dagelijkse activiteit heel belangrijk. Fysieke activiteit heeft namelijk positieve effecten op je algehele gezondheid. Zelfs een kleine verhoging van je dagelijkse activiteit kan hier al aan bijdragen.

Het Online Programma van Its My Life is een handige tool om dagelijkse fysieke activiteit op de werkplek en daar buiten te monitoren én je te motiveren. Het volledige Its My Life programma bestaat enerzijds uit het online programma wat bestaat uit een eenvoudig te gebruiken online portaal (www.itsmylife24.com) en een gebruiksvriendelijke beweegmonitor die je draagt tijdens je dagelijkse activiteiten.
Anderzijds biedt het programma jouw persoonlijke coaching waarbij de Its My Life-coach op basis van jouw beweging je heel specifiek kan coachen en daarbij is opgeleid volgens de Its My Life-gedachte.

 

Volg je dagelijkse activiteit in het trainingsdagboek

Dagelijkse activiteit is de basis voor een gezonde leefstijl. Het trainingsdagboek laat je jouw activiteitengeschiedenis zien. Zo kun je het aantal stappen, duur, verbrande calorieën en de door jou afgelegde afstand – dagelijks, maandelijks of per jaar – bekijken.

Onze 24 uurs klok laat zien hoe jouw activiteit verdeeld is over iedere dag. Probeer het uit, bekijk je activiteit op itsmylife24.com en laat je verrassen door je eigen individuele dagelijkse routines.

Denk eraan je ìt-beweegmonitor elke dag te dragen om zo een doorlopend overzicht van je eigen resultaten op te bouwen.

 

Recente activiteiten

Elke keer wanneer je je data upload, worden je recente activiteiten van de afgelopen zeven dagen weergegeven.

Dit overzicht geeft je inzicht in jouw activiteit van de afgelopen tijd. Bovendien kun je met die fysieke activiteit Fitcoins verdienen. Het groene of rode voetje laat zien of je gemiddelde dagelijkse activiteit vooruit of achteruit gaat.

overzicht dagactivitieit

 

Daag jezelf uit

Formuleer een doel voor jezelf, een team of ga de competitie aan met anderen. Dit kan via de leuke ìts my life challenges. Deze zijn er voor zowel individuen als teams.

Iedere deelnemer kan zijn eigen challenge creëren en andere uitnodigen om mee te doen.