Wil jij ook gewicht verliezen? Doe dan mee met ons e-mail coachingstraject. Dit werkt net zo effectief en bespaart je veel tijd. Je gaat zelf aan de gang. We hebben geen wekelijks contact. Heb je vragen? Dan kun je me altijd mailen.

Alle informatie ontvang je in PDF bestanden. Hiermee ga je aan de gang. In deze PDF bestanden zit het weekmenu. Eventueel een opdracht die je kan doen. Op een leuke manier bezig met je voeding zijn. Hier leer je natuurlijk heel veel van.

Het traject bestaat uit 5 weken coaching via e-mail. In deze 5 weken ontvang je elke week een weekmenu en een dagmenu. Je ontvangt ook een variatielijst, om te kunnen variëren in je dagmenu.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor het 5 weken e-mail traject bedragen €34,95. Dit kan deels vergoed worden door je zorgverzekeraar, omdat wij lid zijn van de BGN.
Klik op deze link om te kijken of je een vergoeding kan krijgen. De vergoeding komt uit de aanvullende verzekering. Hierdoor gaat het niet van je eigen risico af.

Na dat je hebt ingeschreven en je de betaling hebt gedaan, krijg je van ons een intakeformulier. Deze vul je zo volledig mogelijk in. Op basis hiervan kan ik je weekmenu’s maken en een dagmenu. Ook ontvang je de algemene voorwaarden die je ondertekent en aan ons terug mailt. Als we alles hebben ontvangen gaan we er mee voor je aan de slag. Binnen enkele dagen ontvang je het eerste weekmenu.

Mocht je nog vragen hebben? Stuur dan gerust een mail naar info@degezondeafslag.nl of vul het contactformulier in.

Logo BGN
puur gezond logo