Tijdens het einde van het jaar maakt iedereen de balans op. Waar je tevreden over bent en wat je het komende jaar anders zou willen doen? Veel mensen willen graag iets aan hun leefstijl veranderen. Afvallen en meer bewegen zijn veel gehoorde wensen. Voor wie geldt dat niet.

Ben je toe aan verandering? Wil jij echt gezonder gaan eten en meer bewegen? ? Wacht dan niet tot het nieuwe jaar, maar zet nu de stap! Begin vandaag nog. 

Doe je mee? Is het je dit jaar niet gelukt om gezond te leven, om gewicht te verliezen of meer te bewegen? Geen zorgen! Dit keer gaat het zeker lukken!

Met het online programma ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’ kan je met kleine aanpassingen veel bereiken. 

Ik inspireer je met tips om je voeding en leefstijl stap-voor-stap aan te passen. Volg je mij en zet je de eerste stap? ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’.”

Doe jij mee met deze challenge?

 

Wat zit er in de challenge “Dag Oud, Hallo Nieuw”? 

Van € 99,00 nu voor € 49,00

De Gezonde Afslag is aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten). Een deel van de kosten wordt door verzekeraars vergoedt. Een vergoeding van deze kosten komt vanuit de aanvullende polis. Deze gaat niet ten kosten van je eigen risico. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis, of onder “Vergoedingen”. Klik hier om de vergoeding op te zoeken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.