Is het voor jou lastig om in beweging te komen? Vind je het lastig of durf je niet naar de sportschool? Je weet eigenlijk heel goed dat bewegen gezond is voor je. Wij hebben dan de oplossing voor je.

Je hebt al veel geprobeerd om in beweging te komen of om af te vallen. Dit werkt vaak alleen op de korte termijn. Frustatie is vaak het gevolg en je stopt er mee.

Vanaf nu kan het ook anders. Fitter worden en afvallen begint met jouw zelfwaardering en drijfveren. We gaan samen op zoek naar jouw innerlijke motivatie. Ik ga je leren op een makkelijke manier te gaan bewegen. Je zult aanzienlijker fitter en energieker voelen en zijn.

Hoe werkt het?

1. Je draagt de hele dag de stappenteller bij je.
2. Je logt in op het webportaal waar je precies kunt bijhouden hoeveel stappen je hebt     gezet en waar je tevens je slaappatroon kunt bijhouden.
3. Je kiest (desgewenst) voor persoonlijke begeleiding. Als it’s my life coach werk ik met de theorie van Kaizen: grote veranderingen komen tot stand door kleine stapjes te nemen in de richting van je doel. Met It’s my life wordt bewegen simpel en leuk!

Het beweegprogramma bestaat uit 5 bijeenkomsten: een startbijeenkomst en 4 vervolgbijeenkomsten.

Je kunt de bijeenkomsten individueel volgen,met z’n tweeën of in een kleine groep (3-6 personen). Als je met meer personen komt kun je elkaar steunen en motiveren en eventueel samen afspreken om te bewegen.

Wat kost het?

De It-beweegmonitor los kost 82,50 (inclusief het online zelf-management programma)

Inclusief persoonlijke coaching:
Individueel programma (5 gesprekken inclusief beweegmonitor)    €199,00
Met z’n tweeën betaal je per persoon         (  —,,—–)                     €169,00
Met 3-6 personen betaal je per persoon     (—-,,—–)                      €149,00

De methode van It’s my life is wetenschappelijk onderbouwd, bewezen effectief en een door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) erkende interventie.

Wil je meer weten over de beweegmonitor en het programma, klik dan op:
itsmylife24.nl