Afvallen doe je door je leefstijl volledig aanpassen. Bij De Gezonde Afslag begrijpen wij dat als geen ander. Deze ingrijpende wijziging doe je samen met mij. Afvallen in Amersfoort is er speciaal voor mensen uit Amersfoort en omgeving, die willen afvallen en een stok achter de deur nodig hebben. om af te vallen. Zo kom ik bij je thuis in je eigen vertrouwde omgeving. Ik kan je dan gelijk advies geven over de producten in de koelkast. Eventueel is online coaching ook een mogelijkheid. We hebben dan wekelijks contact.

We maken een persoonlijk afslankplan. Je krijgt iedere keer dat je komt een persoonlijk weekmenu. Je hoeft dan niet na te denken over wat je gaat eten. Calorie├źn tellen is helemaal niet nodig. Alles is in de juiste verhouding.

Hoe gaat afvallen in Amersfoort in zijn werk?

Om gezond af te vallen zullen we dus kijken naar je huidige leefstijl. Beweeg je genoeg eet je volgens de 80/20 regel. We nemen tijdens een intake al je doelen en wensen door. Natuurlijk staan jouw doelstellingen zijn centraal. Met de app die wij gebruiken kun je ook thuis heerlijk sporten. Je kan ook naar de sportschool en daar oefeningen doen die in de app staan. Zo heb je altijd een personal trainer bij je.

Bij beweging kijken we of je aan de 150 minuten intensive beweging komt. Dus fiets en je wandel je graag? Dan is dat natuurlijk prima. Wil je wat meer gaan bewegen dan stimuleren wij dat alleen maar. Wil je echt afvallen dan moet je iedere dag een uur bewegen. Uit eigen ervaring kan ik je vertellen, dat gaat je alleen lukken als je het ook echt leuk vindt. Dit werkt alleen als je iets doet wat je ook echt leuk vindt.

Waarom is afvallen gezond voor je?

Afvallen heeft verschillende goede redenen. Naast dat het je gezond veel goed doet, verbetert er ook een hoop bij de mens.

Graag maken we kennis met je

Wil je meer informatie over wat er mogelijk is? Maak geheel een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons. Je kan je vragen stellen die je hebt. Ik zal je vertellen hoe we jou kunnen helpen en mocht het een match zijn, dan kunnen we een intake inplannen. Dit kan door het contactformulier formulier in te vullen of een Whatsapp te sturen naar 06-81625445. Je krijgt dan direct persoonlijk contact met mij.