In veel gevallen betaalt de zorgverzekeraar mee.

Afslag Gezond is een programma waarbij je niet hoeft na te denken wat je nou moet gaan eten. Calorieën tellen is niet nodig. In het programma van Afslag Gezond ontvang je 8 weekmenu’s. Deze worden samengesteld naar aanleiding van de gegevens die jij hebt gegeven tijdens de intake. Heb je een allergie of intolerantie voor iets? Geef dit aan en we zorgen dat dit niet voor komt in het programma.

Het bijkomende voordeel is dat het hele gezin mee kan eten. Geen verschillende potjes eten maken. Dat is fijn natuurlijk. Als je dit programma gaat volgen, dan kun je me via WhatsApp vragen stellen. Twee wekelijks plannen we een coach call in. Je hoeft de deur er niet voor uit. Zeker in deze onzekere tijd is dat fijn.

Je krijgt er een boodschappenlijst bij. Zo hoef je niet uit te zoeken wat je nodig hebt. Doe de boodschappen online of ga op rustige momenten naar de winkel. Krijg je visite dan kun je op de dag zelf nog een aanpassing doen voor het aantal personen. Zo kan toch iedereen mee eten. Dat blijft wel een dingetje in Nederland.

Het programma

Wat krijg je allemaal tijdens het programma:
– Onbeperkte coaching via chat en WhatsApp
– Toegang tot de Afslag Gezond Facebookgroep
– Feedback op je resultaten

– Stappenteller
– Voedingsapp waarin al je recepten staan.
– 8 weken lang iedere dag een dagmenu

De prijs voor dit programma is €198 eenmalig of 2 x €99 per maand.