2 personen

Ingrediƫnten:

 

Bereiding:

  1. Boen de aardappelen goed schoon
  2. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes.
  3. Kook de aardappelen in weinig water in ca. 20 minuten gaar. Kook de bleekselderij mee met de aardappelen.
  4. kook de eieren in 10 minuten gaar
  5. Maak een dressing van citroensap, olie, mosterd en wat peper.
  6. Snijd de warme aardappelen in blokjes
  7. Schep de dressing door de nog warme aardappel blokjes en bleekselderij. Laat dit afkoelen.
  8. Snijd de augurk in plakjes
  9. Was de tomaatjes en de radijs. Halveer de tomaatjes en snijd de radijs in vieren
  10. Maak de wortelen schoon en rasp ze grof.
  11. was de spinazie en laat de groente goed droog worden.
  12. Meng de augurk, tomaatjes, radijs en de wortel door de aardappelen.
  13. Verdeel de spinazie over een schaal en schik de aardappelsalade erop.
  14. pel de eieren en snijd ze in parten. leg de parten ei op de salade.